Tratament cu Caviar Luxury Innovatis BTX 15x20ml

PBTX3
În stoc

Tratament cu Caviar Luxury Innovatis

15 Fiole x 20ml

Este o metodă hidronutritivă și anti-îmbătrânire, capabilă să restabilească strălucirea părului, finetea și silueta acestuia, datorită formulei sale revoluționare: Complexul de lux, o cosmetică concentrată,compusa în principal din aminoacizi, vitamine, panthenol și ulei de caviar. Caviarul, datorită acidului său gras Omega 3, asigură vitamine, hidratare și o protecție intensă a structurii scalpului și părului. Conține colagen care permite o acțiune eficientă de regenerare celulară și protejează împotriva agresiunilor externe ale radicalilor liberi, tonifiind și revitalizând părul.

INNOVATIS a creat un sistem integrat de hidratare si restructurare pentru parul care isi intoarce stralucirea, volumul si sanatatea, reducand daunele cauzate de trecerea ireversibila a timpului si de agentii mediului.

Un rezultat de lux, nu se manifesta numai in parul tau, se reflecta de asemenea in incredere atunci cand veti obtine cele mai bune rezultate la domiciliu. Luxul de a va bucura de adevaratul potential al parului. Stralucirea si vitalitatea parului va fi remarcata fara indoiala, ruperea firului de par va fi ultima ta grija.

Luxul de a va bucura de adevaratul potential al parului.


* Produs folosit doar in saloane de infrumusetare.