Reducere 11%

Kit Innovatis Luxury Sampon 250ml + Luxury Leave-In​ 200ml

Pret de lista: 237,00 Lei
210,00 Lei
(Pretul include TVA) câștigați: 27,00 Lei (11%)
INN1305BTX
În stoc
+

Kit Innovatis Luxury Sampon 250ml + Luxury Leave-In 200ml

Kit-ul contine :

1. Luxury Shampoo 250ml

Eate un sampon hidronutritiv si anti-imbatranire compus dintr-un cocktail de principii active de inalta cosmetica. Rezultatul este imediat si imbunatateste spalare dupa spalare, dand parului moale , nutritie ,hidratare si aducerea inapoi la splendoarea sa naturala.

Contine Vitamina E , Pro-Vitamina B5, extract de Colagen si Caviar. Reconstruieste si repara parul intr-un singur tratament. Inclusiv in rutina obijnuita de spalare. Mentine si imbunatateste rezultatele obtinute cu orice tratament facut in salon al liniei de lux.

2. Caviar Spray Leave-In Luxury Innovatis 250ml

Un produs unic, care ofera multiple beneficii intr-un singur spray, imbogatit cu extract de caviar, Vitamina E, Pantenol si alte ingrediente active de inalta cosmetica.

Tratament fara clatire cu formula de protectie si reparatie de ultima generatie. Optimizati-va rezultatele utilizand-o dupa spalarea parului cu Sampon de lux.

INNOVATIS a creat un sistem integrat de hidratare si restructurare pentru parul care isi intoarce stralucirea, volumul si sanatatea, reducand daunele cauzate de trecerea ireversibila a timpului si de agentii mediului.

Un rezultat de lux, nu se manifesta numai in parul tau, se reflecta de asemenea in incredere atunci cand veti obtine cele mai bune rezultate la domiciliu. Luxul de a va bucura de adevaratul potential al parului. Stralucirea si vitalitatea parului va fi remarcata fara indoiala, ruperea firului de par va fi ultima ta grija.

Luxul de a va bucura de adevaratul potential al parului.