Kit Innovatis Luxury Sampon 250ml + Balsam Luxury 200ml

230,00 Lei
(Pretul include TVA)
INN1304BTX
În stoc
+

Kit Innovatis Luxury Sampon 250ml + Balsam Luxury 200ml

Kit-ul contine :

1. Luxury Shampoo 250ml

Eate un sampon hidronutritiv si anti-imbatranire compus dintr-un cocktail de principii active de inalta cosmetica. Rezultatul este imediat si imbunatateste spalare dupa spalare, dand parului moale , nutritie ,hidratare si aducerea inapoi la splendoarea sa naturala.

Contine Vitamina E , Pro-Vitamina B5, extract de Colagen si Caviar. Reconstruieste si repara parul intr-un singur tratament. Inclusiv in rutina obijnuita de spalare. Mentine si imbunatateste rezultatele obtinute cu orice tratament facut in salon al liniei de lux.

2. Balsam de par INNOVATIS Luxury

Ofera umiditate si nutritie parului. Extractele de caviar repara, revitalizeaza si restructureaza legaturile de cheratina sparte, oferind parului un efect matasos, stralucitor si disciplinat.

Ideal pentru un par normal sau natural. Imbunatatiti rezultatele utilizand-o dupa spalarea parului cu samponul de Lux.INNOVATIS a creat un sistem integrat de hidratare si restructurare pentru parul care isi intoarce stralucirea, volumul si sanatatea, reducand daunele cauzate de trecerea ireversibila a timpului si de agentii mediului.

Un rezultat de lux, nu se manifesta numai in parul tau, se reflecta de asemenea in incredere atunci cand veti obtine cele mai bune rezultate la domiciliu. Luxul de a va bucura de adevaratul potential al parului. Stralucirea si vitalitatea parului va fi remarcata fara indoiala, ruperea firului de par va fi ultima ta grija.

Luxul de a va bucura de adevaratul potential al parului.