PLACI DE PAR PROFESIONALE

Indreptarea parului cu placa de par este una dintre cele mai mari invenţii ale industriei de infrumusetare. 4hair va prezinta modele de placa de par profesionala.

Aparatul cel mai comun din segmentul produselor de ingrijire a parului este placa de par, care te ajuta sa obtii coafura dorita. Pentru a alege o placa de par exista mai multi factori care pot decide dacă un anumit produs va fi cea mai buna alegere pentru Dvs. deoarece sunt multe caracteristici ce pot defini calitatea unui astfel de accesoriu. Va punem la dispozitie o gama variata de placi de par de diferite tipuri: placa de par metal, sticla, ceramica. Plăcile pentru păr diferă atât prin design, dimensiuni, cât și prin tehnologia de bază pe care o folosesc.

A folosi o placa de par ceramica este alegerea perfecta pentru a obtine un par matasos, moale si lucios. În contrast cu plăcile de metal, cele ceramice se incalzesc foarte rapid şi uniform, astfel încât puteţi salva timp pentru aranjarea coafurii iar parul nu va pierde vitalitate si nu se va deteriora. Cu echipamentul adecvat, cu cea mai buna placa de par si o ingrijire cu ajutorul produselor de styling adecvate, riscul accidentelor nedorite scade. Alege o placa de par de calitate, pentru a adauga noi caracteristici parului tau matasos, stralucitor si neted.

Unul dintre dispozitivele cu care se poate ajunge la imaginea dorită este placa pentru păr. Cu ajutorul acesteia, părul rebel poate fi aranjat astfel încât să arate ca o pânză de mătase. Unele modele sunt însoţite de huse rezistente la temperaturi înalte în care veţi putea pune placa, fără a aştepta ca ea să se răcească. Pentru a evita efectele negative in a folosi o placa pentru par, recomandam, pe langa masurile de precautie legate de temperatura si de folosirea produselor protectoare, utilizarea unei placi profesionale din produsele 4hair care reprezinta gama de TOP a produselor unde placa profesionala, cu radiatii infrarosii se poate achizitiona cu usurinta. Acestea pot ajuta la pastrarea umiditatii adecvate a firului de par