FEON CU TRATAMENT

Feon, foloseste feon cu tratament de la 4hair.ro. Va doriti cel mai performant feon din lume?, atunci 4hair va pune la dispozitie o gama diversificata.

Feon in magazinul online 4hair.ro inseamna evolutie, tehnologie si profesionalism unic implementat si distribuit cu succes pe piata romaneasca. Feon cu tratament marca Collexia Professional reprezinta varful tehnologiei 2017. Collexia Professional Hair Dryer 2000w este cel mai nou feon si singurul din lume care aplica tratament parului.

Uscatorul Collexia trateaza parul in timp ce il usuca si coafeaza. Tratamentele realizate cu ajutorul uscatorului reprezinta o noutate absoluta in industria de infrumusetare prin sistemul de realizare, fiind foarte practic si cu o eficienta maxima.

Feonul Collexia trateaza parul si reduce timpul de uscare la jumatate, comparativ cu un uscator de marca obisnuit. Este eficient energetic si lasa parul într-o stare sanatoasa. Tratamentele Collexia vin cu o inovatie in tratarea parului, fiind singurul sistem cu fiole-tratament care nu necesita clatire dupa. In timpul tratamentului Collexia, parul este hidratat, totodata reparat in permanenta datorita ingredientelor din capsule care ajung direct in structura firului de par, acctionand de la interior spre exterior, sigiland cuticila firului de par. Magazinul online 4hair.ro, magazinul Uscatoarelor de Par profesionale va pune la dispozitie un unic si nou feon professional.

Nu există produse în această secțiune