Placa de Par Corioliss C3 Black Marble

669,00 Lei
(Pretul include TVA)
CRLS C3 BM
În stoc
+

Placa De Par C3 Corioliss Profesionala Black Marble

Corioliss C3 reprezinta cea mai avansata tehnologie, slim design, ergonomica , led digital. Tehnologia sa exclusiva NanoSilver elimina 99,99% din bacteriile existente pe suprafata firului de par in timpul folosirii.

Placa Corioliss Professional C3 Black Marble este perfecta pentru îndreptarea parului, cu plăci de titan, este creata să răspunda cerințelor celor mai exigenti profesionisti atat functional cat si din punct de vedere al design-ului. Placile Corioliss C1 Profesional pentru îndreptarea părului sunt cele mai eficiente placi din lume, au utilizari multiple si o dimensiune a placilor perfecta pentru indreptarea parului sau pentru a crea bucle superbe glamour.

  • Placi din titan: dispunând de "placi mobile" din titan , care maseaza parul si sunt potrivite pentru toate tipurile de par si deosebit de eficient pe parul gros. Placa Corioliss Professional C3 Black Marble este dotata cu sistemul Titanium Technology, care permite ca plăcile să alunece fără efort peste par pentru a se obține rezultate netede într-o singură trecere, elegant. Titanul este cea mai noua tehnologie inglobata in placile pentru intins parul Corioliss Professional . Titanul este de 400 ori mai fin decat ceramica turmaline si de 800 ori mai fin decat metalul placilor clasice, si de aceea placile din titan nu agreseaza parul. Placile au proprietati de conductibilitate excelente, pentru o difuzare uniforma si omogena a caldurii cat si pentru un rezultat perfect si de durata.
  • Tehnologie ionica: Placa Corioliss Professional C3 Black Marble emite ioni negativi care permit astfel eliminarea efectului electrostatic, conferind in acelasi timp stralucire si efect matasos parului.
  • Termostat profesional- Sistem digital de control si reglare al temperaturii intre 135-180-210- 235°C. Permite controlul temperaturii astfel incat sa fie adaptata pentru orice tip de par.
  • Sistem auto-off placa se inchide automat dupa 120 minute de neutilizare.
  • Cordon electric rotativ 360°-impiedicand astfel deteriorarea cablului.
  • Include husa-borseta de transport rezistenta termic.