Placa de par Corioliss Professional C1 Ceramic-Turmalina Teal

449,00 Lei
(Toate taxele incluse)
În stoc
+

PLACA DE PAR CORIOLISS PROFESSIONAL C1 Teal CERAMIC-TURMALINA

Este o placa special creata pentru indreptarea parului si bucle perfecte. Poate fi utilizata pe toate tipurile de par inclusiv cel gros, sticlos si aspru, datorita aliajului din ceramic-turmalina care permite placii sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere.

Placa de par din ceramic-turmalina are proprietatea de a incalzii mai repede parul, prin urmare nu trebuie folosita placa pe o perioada lunga ,acest model de placa produce ioni negativi, ce ii neutralizeaza pe cei pozitivi din atmosfera , ca si rezultat se elimina efectul de par electrizat. Turmalina este un cristal semipretios, care este sfaramat si adaugat in materialul principal (ceramica).

C1 Ceramic-Turmalin este o placa profesionala ,oferind un sistem de incalzire rapid, uniform si mentine temperatura la care este setata cu mai putine fluctuatii , ceea ce ajuta la indreptarea rapida a parului.Este recomandata pentru firul de par gros,aspru si sticlos

  • reglare manuala a temperaturii de la 120 - 235 C
  • sistem de incalzire IR ( de la 0 grade - 235 grade in 30 de secunde )
  • lungime cablu 2,5 m
  • placi mobile pentru o indreptare perfecta a parului
Titanium Floating Plates Soft touch grip Pro Variable Temp Control Negative Ion technology eliminates static resulting in hair that is soft, silky and shiny Dual Voltage Pro 360° Swivel Cord Supplied with adaptable UK/European plug (110~240V)