Ondulator Style Stick Corioliss Professional

389,00 Lei
(Pretul include TVA)
În stoc
+
Corioliss Style Stick - Cel mai mic ondulator din lume cu laturi cuprinse intre 7-10 mm ce iti permite sa creezi bucle mici si spiralate ( AFRO ) sau usoare si natural.

Tehnologia folosita in realizarea ondulatorul Corioliss Style Stick este de ultima generatie ceramica-ionica, o tehnologie cu ioni negativi ce va va lasa parul stralucitor si matasos , fiind de ajutor inclusive reglajul de control al temperaturii Pro-variabil Control.

Este un ondulator special creat pentru bucle perfecte. Poate fi utilizata pe toate tipurile de par inclusiv cel gros, sticlos si aspru, datorita aliajului din ceramic-turmalina care permite sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere.

Ondulatorul Corioliss Style Stick din ceramic-turmalina are proprietatea de a incalzii mai repede parul, prin urmare nu trebuie folosit pe o perioada lunga ,acest model de ondulator produce ioni negativi, ce ii neutralizeaza pe cei pozitivi din atmosfera , ca si rezultat se elimina efectul de par electrizat. Turmalina este un cristal semipretios, care este sfaramat si adaugat in materialul principal (ceramica).

-Bagheta Ondulator Ceramico-Turmalina 7-10mmLungime

-Ondulator 17mmIncalzire iR , ajunge la 210°c in 30 sec

-Cablu profesional de 3m cu sistem rotativ 360°

-Include protectia pentru degete.