Feon, Collexia Professional Hair Dryer 2000w

549,00 Lei
(Toate taxele incluse)
În stoc
+

Uscatorul Collexia are la baza un sistem patentat DUAL-FAN care dubleaza volumul fluxului de aer si reduce consumul de energie electrica , datorita celor doua turbine astfel incat motorul feonului este mai putin solicitat , rezistand mai mult in timp fata de un uscator clasic.

Uscatorul Collexia trateaza parul in timp ce il usuca / coafeaza.

Tratamentele realizate cu ajutorul uscatorului reprezinta o noutate absoluta in industria de infrumusetare prin sistemul de realizare, fiind foarte practic si cu o eficienta maxima.

Collexia trateaza parul si reduce timpul de uscare la jumatate, comparativ cu un uscator de marca obisnuit. Este eficient energetic si lasa parul într-o stare sanatoasa.

Tratamentele Collexia vin cu o inovatie in tratarea parului , fiind singurul sistem cu fiole-tratament care nu necesita clatire dupa .

In timpul tratamentului Collexia , parul este hidratat / reparat in permanenta datorita ingredientelor din capsule care ajung direct in structura firului de par,acctionand de la interior spre exterior , sigiland cuticila firului de par. Tratamentul este ideal dupa decolorat , vopsit , tratamente chimice/permanant/decapaj si chiar ca un tratament normal dupa spalat datorita ingredientelor din capsula.


Click pe imagine pentru tratamente

Cap /accesoriu pentru tratament

Compact si usor : 17,5 cm - 515 g

Motor profesional AC - DUAL-FAN - 2000 W

Capete / Accesorii ultra inguste 4.5mm

* 6 combinatii de viteze / temperatura 3 trepte de viteza / 2 trepte de temperatura

* jet puternic de aer

* butoane laterale si frontale

* filtru din carbon detasabil pentru curatare

* design ergonomic dezvoltat pentru o manevrare usoara / ultracompact

* lungime cablu : 3 m

* dezvoltat si construit din materiale profesionale de ultima generatie